info@weeber4u.nl   +31620252453

Persoonlijk

Een persoonlijke band met de klant is belangrijk

Persoonlijk

Een persoonlijke band met u als klant is zeer belangrijk.

Belangrijk voor het uitvoeren van een goede administratie, waarbij de cijfers voor u de juiste informatie leveren en veel zeggen over de status van uw onderneming. Belangrijk voor het ontwerpen van reclame, waarbij de brochures, advertenties en dergelijke precies weergeven waar uw onderneming voor staat.

Het is niet altijd even gemakkelijk om als ondernemer ook ineens verstand te hebben van boekhouding en belastingen. Daarnaast is het soms ook moeilijk om uw doelstelling onder woorden te brengen in reclamewerk, zodat uw boodschap naar (potentiële) klanten effectief is. Door de persoonlijke band die ik met u wil opbouwen kunnen we komen tot een goede uitvoering van administratie en reclamewerk.

Diensten op maat

Dienstverlening op maat wil zeggen dat u bepaalt wat ik voor u doe.

Dit heeft als voordeel dat u altijd inzicht blijft houden in de cijfers en natuurlijk altijd de eindredacteur bent van reclamewerk. Ik kan u adviseren over de cijfers en over hoe u het beste een goede boodschap aan uw (potentiële) klanten kunt overbrengen in bijvoorbeeld brochures of flyers. Door persoonlijk contact kan ik uw administratie bijhouden zoals u dat wilt en reclamewerk schrijven en ontwerpen naar uw smaak. U kunt zich dan richten op ondernemen zonder administratieve zorg en zonder veel tijd te besteden aan reclame en adverteren.

Ik werk met een uurtarief en niet met abonnementen. Als u de administratie wilt uitbesteden, maar niet het reclamewerk, is dat mogelijk. Als u alleen reclame wilt uitbesteden is dat ook mogelijk. Als u zelf de inkomsten wilt bijhouden en bijvoorbeeld de maandelijkse of kwartaal BTW-aangifte wilt uitbesteden, dan is dat mogelijk. In overleg is heel veel mogelijk.

Waarom

Ieder zijn vak. U doet waar u goed in bent, ik ook. Laten we elkaar gebruiken om het ondernemen nog leuker en succesvoller te maken.

Waarom?

Designed by djvstock / Freepik

Een winstgevende situatie

De tijd die u besteedt aan administratie of het maken van een advertentie kunt u niet besteden aan daadwerkelijk ondernemen. Besteed dit werk uit en verdien met ondernemen.

Stel uw uurtarief is €40,-. Ieder uur dat u besteedt aan administratie of reclame kost u dus €40,-. Besteedt u dat werk uit voor €40,- per uur, dan kunt u in die zelfde tijd €40,- per uur verdienen met uw onderneming (declarabel werk). In plaats van dat het u €40,- per uur kost, kost het u nu niets! Een win-win situatie. Geen verloren tijd aan administratie e.d. en meer tijd om te ondernemen en te verdienen.